marți, 13 martie 2018

Supă cremă de dovleac (de post)


http://unadoua.ro/?wpam_id=16

  Vă spuneam zilele trecute că îmi ascult organismul în privința poftelor alimentare, așa se face că mi
s-a aprins beculețul pentru o supă cremă de dovleac. Cumva cred că e din cauza ploilor care se anunță zilele astea. Simțeam nevoia să o servesc cu ceva picant, neaoș, așa că am servit-o cu hrean răzuit. Mniam, mniam.
   Ce îmi place cel mai mult la cremele de legume este că le prepari în doi timpi și trei mișcări. Legumele fierb imediat, apoi arunci totul în blender și în câteva secunde obții cea mai catifelată supă. :)
   Mi-s tare mândră cu belnderul meu G21 Perfect Smoothie Vitality care face o treabă minunată. Îmi pare rău că nu am un microscop să vă arăt cât de fină e supa mea. <3
 Mai multe rețete preparate cu belnderul G21 Perfect Smoothie Vitality găsiți dând click pe link - http://bit.ly/2Fztxds

http://unadoua.ro/?wpam_id=16http://unadoua.ro/?wpam_id=16

Ingrediente:

  • 400 g dovleac turcesc copt
  • 200 g cartof dulce (cântărit după curățare)
  • 100 g țelină (cântărită după curățare)
  • 100 g morcov (cântărit după curățare)
  • 2 cepe (200 g - cântărite după curățare)
  • 2 rămurele cimbru
  • 1/2 lgț ghmibr pudră
  • 1/4 lgț turmeric pudră
  • 3/4 lgț boia dulce
  • 100 g smântână vegetală 
  • 1000 ml apă
  • sare după gust
  • 2 linguri ulei de măsline presat la rece

Blender G21 Perfect Smoothie VitalityCum procedezi:

http://unadoua.ro/?wpam_id=16
1. Incingi o cratiță, adaugi uleiul de măsline și rămurelele de cimbru, tai o ceapă cubulețe și o călești în ulei până devine translucidă.

2. Adaugi cartoful dulce, țelina, morcovul, o ceapă întreagă, condimentele și apa. Acoperi cratița cu un capac și lași la fiert 20 de minute, până când legumele s-au înmuiat.
3. Scoți ceapa întreagă și rămurelele de cimbru și le arunci. Transferi supa în vasul blenderului G21, adaugi dovleacul copt și smântâna vegetală. Pornești blenderul și pasezi pentru câteva secunde.

4.  Torni supa în boluri și o decorezi după preferință.
 


http://unadoua.ro/?wpam_id=16

http://unadoua.ro/?wpam_id=16





http://unadoua.ro/?wpam_id=16


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.